Ampco

AMPCO Pumps Company, er en Amerikansk producent, af primært pumper til fødevareindustrien, bryggerier og kosmetisk industri. Virksomheden startede som et støberi, for over 60 år siden, og er i dag en førende producent af centrifugal- og fortrængningspumper, samt komplette løsninger til bryggerierne.

AMPCO Applied Products er en division af AMPCO Pumps Company, der udvilker og fokuserer på pumpekomplementært udstyr, feks pulvermixere.

I 2011 blev den Europæiske gren af AMPCO etableret i Tyskland, og fra denne lokation monteres og bygges de komplette løsninger.

Kendetegnende for APMCO er, at produkterne er yderst robuste, og at der tilbydes markedsledende "value for money". Den størst mulige driftssikkerhed sikres ved anvendelse af en kompromisløs tilgang til materialevalg, og generel konstruktion.

Tapflo Danmark og AMPCO samarbejder i Norden, og tilbyder ikke alene nye pumper og udstyr, men også renovering og opgradering, af andre pumpefabrikater.

Du finder mere information på APMCO Europes hjemmeside: www.ampcopumps.de

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.