TC Intelligente Pumper

Overblik

TC pumps range - web

LEAP powered s

Tapflo TC-serie pumper, er baseret på vores standard Tapflo trykluftdrevne membranpumper – men er udstyret med en ny teknologi, kaldet LEAP® Technology. LEAP® Technology blev oprindeligt udviklet til opgaver, med meget lave kapaciteter og pumpetryk.

Intensive tests viser, at en større mængde energi går ”tabt” i en membranpumpe pga friktion, og et andet typisk problem er at pumpen ikke altid kan opstarte, hvis der skal pumpes med lavt tryk.

LEAP®, eller ‘Low Energy Air Pump’, er en patenteret teknologi anvendt i trykluftdrevne membranpumper, for at reducere det nødvendige lufttryk for start af pumpen. Dette sker ved, at minimere pumpens friktions- og lufttab. LEAP® anvender et unikt indirekte system, for at detektere membranakslens position, og ud fra dette, styre pumpen.

Tapflo TC-serien, er i stand til at opstarte ved blot 0.3 bar lufttryk, i modsætning til den typiske 2-2.5 bar for en standard pumpe. Endnu mere imponerende, er Tapflo TC-serien i stand til at give op til 70% af sin maksimale kapacitet, før andre membranpumper

Quality stamp new 

Spar energi
Op til 70% trykluftbesparelse 

 

 

Fordele

 

Eftermontering

Kan eftermonteres i enhver eksisterende Tapflo membranpumpe.

Støjreduktion

Lavere støjniveau på grund af det lavere krævede lufttryk.

Længere levetid

Den unikke TC-serie luftventil, har betydeligt længere levetid, end den typiske ventil med O-ringe og elastomertætninger.

Nem vedligehold

Luftventilen kan skiftes på under 2 minutter – uden at pumpen skal tages ud af rørsystemet.

Elektrisk feedback

Pumpen afgiver signal, som kan anvendes ved monitorering.

Tørløb og blokeret pumpeafgang

Ved at analysere pulsfrekvensen, kan det detektere hvis pumpen løber tør for produkt, ellers hvis afgangen er blokeret.

 

 

Tc pumps range 640px

 

 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.