Casestudier

En kunde indenfor medicinalindustrien, havde brug for en mobil pumpe, der skulle anvendes ved flere forskellige indløbshøjder.

 

Tapflo T220 metal membranpumpen, er monteret på en industritrolley. Enheden anvendes i dag, af en kunde indenfor medicinalindustrien.

 

Tapflo CTH D pumpen, er monteret på en Tapflo M-trolley, med en frekvensomformer – hele enheden, er designet målrettet drikkevareindustrien.

 

TX444 S er den største model, i Tapflo´s aseptiske pumpeserie. Denne enhed anvendes i medicinalindustrien, hvor der er krav om høj kapacitet, når der pumpes højviskøse mixturer og honning, under fremstilling af hostesaft.

Tapflo T825 ST-5SF – en sanitær membranpumpe med flapventiler, konstrueret til at transportere store partikler – i dette tilfælde: svampe!

 

For producenter af korrugeret papemballage, er membranpumper den foretrukne løsning, ved pumpning af kaseinlim.

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS