Tapflo
DOWNLOADS

Metal membranpumpe til kemisk industri

Metal Diaphragm Pump for chemical industry

Membranpumpe i metal, med Guardian System (kontinuérlig overvågning af membranernes tilstand), pneumatisk slange- og jordkabelrulle – leveret til den kemiske industri.

Enheden er konstrueret specifikt til losning af tankvogne, og transfer af Carbondisulfid. For at minimere transportomkostningen (fra Europe til Australien), er enheden tilpasset en standard EUR-palle. Den er i øvrigt udstyret med demontérbare håndtag, samt sug- og tryk drænventiler.
Enheden er konstrueret med et fokus på ATEX-kravene, og har en del vigtige sikkerhedsfeatures indbygget: Pumpen er i syrefast stål, og er ATEX-certificeret, for zone 1. Den kan derfor anvendes sikkert, i eksplosionsfarlige omgivelser.

Ydermere anvendes der et dobbeltmembransystem, dvs en væskeberørt membran, samt en back-up membran bag denne. Dette system, i kombination med Tapflo´s unikke ”Guardian System”, betyder at pumpen stopper øjeblikkeligt, i tilfælde af et membranbrud. Derved beskyttes både omgivelser og pumpe i tilfælde af nedbrud, samtidigt undgås en forurening af omgivelserne.

Metal Diaphragm Pump for chemical industry

Har I tilsvarende opgaver, eller andre opgaver hvor I har brug for en ”skræddersyet” løsning? Tøv ikke med at kontakte Flemming Ravn Sørensen, på frs@tapflo.dk eller på (0045) 3645 4600.

 

RELATERET INFORMATION

Produktbrochurer:
Mobile solutions for pump units and systems

Air operated Diaphragm pumps
 


NÆSTE CASESTUDIE

CTH for the distillery industry

Сth centrifugalpumpe
til destilleri

Tapflo CTH (Centrifugal Hygienic Pump), monteret på en vogn, leveret til et destilleri. Med både FDA og ATEX-certificering.

Læs mere