Tapflo
DOWNLOADS

PUMPNING AF KASEINLIM, MED MEMBRANPUMPER

For producenter af korrugeret papemballage, er membranpumper den foretrukne løsning, ved pumpning af kaseinlim. Tapflo membranpumper, har opnået et godt ry i branchen, pga den enkle og servicevenlige konstruktion. De mange materialemuligheder, er en anden afgørende factor, ved valget af en Tapflo membranpumpe.

Kaseinlim anvendes ofte ved production af papkasser og paprør. Limen har stor betydning, med hensyn til sammenhæftningen af de enkelte lag., og dermed stabiliteten og levetiden på slutproduktet. Limen leveres til fabrikken i tromler eller palletanke. Fra disse, skal der pumpes ud til procesbadene.

TX

Limen er yderst viskøs – ved en temperatur på 20 °C er der tale om en viskositet i spændet 30 - 350 Pa * c, og dermed er det ikke en enkel pumpeopgave. Udover udfordringen med viskositeten, indeholder limen også 30-45% tørstof. For at kunne pumpe et så “besværligt” produkt, kræves en unik pumpe.

Alle materialer i pumperne, er valgt med fokus på økonomi og levetid. Aluminiumshuset giver en lav pris, mens membraner og ventilkugler, er PTFE-coatede, for at opnå den maksimale levetid. Takket været pumpens enkle konstruktion, ud fra Tapflo´s filosofi: “Simple is art”, kan der servicers hurtigt og enkelt.

Despite the high viscosity of casein glue, Tapflo pumps have been pumping it for a long time at many factories of corrugated packaging production in the world. Among the other advantages of Tapflo diaphragm pumps, customers note the high performance, simple structure and reliability of all elements.

Har I tilsvarende opgaver, eller andre opgaver hvor I har brug for en ”skræddersyet” løsning? Tøv ikke med at kontakte Flemming Ravn Sørensen, på frs@tapflo.dk eller på (0045) 3645 4600

 

RELATERET INFORMATION

Produktside:
Membranpumper|Metal

Produktbrochurer:
TAPFLO MEMBRANPUMPER.pdf

 NÆSTE CASESTUDIE

CTH CEs

PUMPNING AF FLYDENDE SÆBE

Tapflo CTH CE-15 centrifugalpumpe, monteret på en hygiejnisk vogn, leveret til en producent af husholdningskemi.

Læs mere