Tapflo
DOWNLOADS

Centrifugalpumper

 KONTAKT OS

HVORNÅR ER DER BRUG FOR EN CENTRIFUGALPUMPE?

Centrifugalpumper er førstevalget, når der skal pumpes lavviskøse væsker med et jævnt flow. De byder på en høj kapacitet, set i forhold til deres indkøbspris og driftsomkostninger, og de kan konfigureres til en lang række opgaver indenfor mange forskellige industrier.

Vores centrifugalpumper kan leveres med forskellige tætningsløsninger, f.eks. enkel eller dobbelt mekaniske akseltætning. En anden løsning kan være en 100% lækagefri magnetkoblet pumpe, often benævnt en "magdrive" pumpe. Her kan vi endda tilbyde en løsning, som tolererer tørløb, luftlommer og partikler i væsken - noget som ellers er uhørt med disse pumper.

Vores pharma centrifugalpumper leveres med en komplet dokumentationspakke, og de anvendes globalt hos førende medicinalvirksomheder. Centrifugalpumperne er her udført i massivt bearbejde materiale, og med aseptisk konstruktion og certificering.

Hvordan fungerer en centrifugalpumpe?

Hvordan fungerer en centrifugalpumpe?

Pumpen består af et roterende skovlhjul, der er forbundet med en drivaksel eller drives via en magnetkobling. Skovlhjulets opgave er at accelerere væsken. Ved hjælp af centrifugalkraften trækkes væsken mod den ydre kant af pumpehjulet. Når væsken bevæger sig mod pumpens udløb, skabes der en trykforskel mellem pumpens indløb og udløb.

Trykforskellen skaber en bevægelse, hvor væsken bevæger sig længere og længere ind i pumpen og mod udløbet. Pumpens design skaber sammen med centrifugalkraften en pålidelig og effektiv væskestrøm.

Branchespecifikke pumper

Tapflo Danmark arbejder primært indenfor pharma, kemi samt føde- og drikkevarer. Her tilbyder vi fiorskellige centrifugalpumper, enten produceret af Tapflo Group, eller af en lille gruppe af højt specialiserede partnere. Disse partnere er, som Tapflo Group, familieejede producenter, og ledes med en langsigtet strategi, som sikrer jeres support og forsyningssikkerhed. Vores samlede program af centrifugalpumper, består at såvel standard pumper, som specialløsninger.

Hos Tapflo har vi stor erfaring med forskellige typer centrifugalpumper, og vi er stolte af vores personlige service, så vi kan hjælpe dig med at finde en passende løsning på jeres opgave. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en centrifugalpumpe, eller andre pumpetyper, hos os. Du kan udfylde vores kontaktformular, ringe direkte til os på +0045 3645 4600 eller sende os en e-mail. Velkommen med din forespørgsel.

 

 

Industripumper

Industripumper

Industripumper Metal. Højeffektive pumper Industri. Industripumper Plast. Magnetkoblede Pumper. Vertikalpumper. Selvansugende pumper.
 
 

 

 Læs mere 

 

Højeffektive pumper Hygiejne

Hygiejnepumper

Hygiejnepumper.
Højeffektive pumper.
Selvansugende pumper.

 

 Læs mere 

 

UTS EVO - Metal magnetkoblet proces centrifugalpumpe

Procespumper – Kemi

Plastlined magnetkoblet centrifugalpumpe - ETN EVO, UTN-L, UTN-BL.
Plastlined - Partikeltolerant - Magnetkoblet proces centrifugalpumpe - XTN-BL, XTS-B.
Metal magnetkoblet proces centrifugalpumpe - UTS EVO, UTS-B EVO, ETS. Plastlined mekanisk akseltætnet centrifugalpumpe - UCL, UCL-B, CCL. Plast magnetkoblet periferipumpe - HTN, HTS.
TK Long-coupled centrifugalpumper. KR/TK-HD Kompakte horisontalpumper. SumPro Vertikalpumper. BB - Vertikalpumper.

 

 Læs mere 

 

pulverpump

Procespumper – Pharma & Fødevarer

HD Selvansugende reverserbar centrifugalpumpe. LE Centrifugalpumpe.
LES Centrifugalpumpe. ZA/ZAL Centrifugalpumpe. P/MP Reverserbar periferipumpe. RE15 Dræn- & Overtryksventil.

 

 Læs mere