Tapflo
DOWNLOADS

Procespumper - Pharma & Fødevarer

Når kravene til dokumentation, og viden om pumpedesign indenfor pharma og sanitære applikationer, er absolut kompromisløs.

Tapflo Group er mangeårig leverandør til en lang række af verdens førende producenter indenfor medicinalindustrien. Mange af disse pumper er fra egenproduktion, men ved high-end processpumper, samarbejdes ofte med Schweiziske Sawa Pumpen.

Alle modeller er udført i henhold til de høje hygiejnekrav der stilles af den internationale medicinalindustri, og med en fyldestgørende dokumentationspakke. Dokumentationen er selv som standard yderst omfattende, men kan også skræddersyes den indvidielle opgave.

Programmet rummer horisontale pumper, selvansugende pumper, vertikale pumper, turbinepumper, aspetiske pneumatiske drænventiler uden deadzones (patenteret), hybridteknik m.m.

Alt bygger på et standardprogram, men "skræddersyes" den enkelte applikation og kunde.

Flere modeller kan leveres med 100% lækagefri magnetkobling, som igen kan leveres med den unikke Sawa Plug-in magdrive unit, for hurtig on-site overhaul.

Se informative animationer af de forskellige Sawa modeller, under de enkelte produktsider.

 

 KONTAKT OS

HD Selvansugende reverserbar centrifugalpumpe

HD Selvansugende reverserbar centrifugalpumpe

En dead-leg free pumpe, udført i massiv bearbejdet syrefast stål, med ind- og udløbsdesign efter ønske. Pumpen tåler luft- og gaslommer i væsken.

 

 Læs mere 

 

LE Centrifugalpumpe

LE Centrifugalpumpe

Sawa LE-serien er yderst effektiv hygiejnisk pumpe, velegnet til f.eks væsker indeholdende partikler, produkter som er omrøringsfølsomme eller hvor et stort kapacitetsspænd er ønsket.

 

 Læs mere 

 

LES Сentrifugalpumpe

LES Сentrifugalpumpe

Sawa LES-serien er et effektivt alternativ til sidekanalpumper. Med et integreret recirkulationssystem og en impeller med inducer, er det en moderne selvansugende pumpe, til hygiejniske opgaver, indenfor fødevare og pharma.

 

 Læs mere 

ZA/ZAL Centrifugalpumpe

ZA/ZAL Centrifugalpumpe

Sawa ZA-serien er skabt til at levere høj kapacitet ved højt tryk, med en enkel og robust et-trins konstruktion. Konstruktionen gør, at den kan pumpe partikelfyldte og stærkt korrosive væsker, uden blokeringer.

 

 Læs mere 

 

 

P/MP Reverserbar periferipumpe

P/MP Reverserbar periferipumpe

Sawa P/MP-serien løser den traditionelt svære opgave, nemlig at kunne levere en kapacitet ved et højt tryk.

 

 Læs mere 

 

RE15 Dræn- & Overtryksventil

RE15 Dræn- & Overtryksventil

Sawa RE15 ventilen, er en absolut dead-leg free ventil, til drænering af de fleste af Sawa´s hygiejniske pumper.

 

 Læs mere