Tapflo
DOWNLOADS

SumPro Vertikalpumper

KOMPAKT VERTIKALPUMPE

Denne serie er close-coupled, dvs at motoren er monteret direkte på pumpeflangen ved hjælp af en plastkonsol. Pumpeakslen er en forlænget motoraksel for perfekt justering og høj stabilitet (minimale vibrationer). Vedligeholdelsesbehovet er ekstremt lavt takket være det reducerede antal dele sammenlignet med konventionelle vertikalpumper med mellemlejer.

OPGAVER

Til alle transfer- eller cirkulationsopgaver af korrosive væsker, der kan indeholde selv store mængder partikler eller slam med medium viskositet. Denne serie af pumper er udstyret med et moderne halvåbent løbehjul, der er fastgjort sikkert på akslen, uafhængigt af rotationsretningen.

MATERIALER

Standard er materialet PPH, der dækker en meget bred vifte af opgaver. Til meget slidende væsker (høj procentdel af partikler) kan der på leveres impeller og pumpehusdele af højmodul polyethylen. Til stærkt korrosive blandinger ved højere temperaturer, kan man endda få et pumpehus, der er helt fremstillet af PVDF. Til vores mindre serier kan vi fremstille PTFE-pumpehuse til håndtering af stærke alkalier ved højere temperaturer.