Drejestempelpumper

QP drejestempelpumpen, ligner umiddelbart en lobepumpe – som feks vores moderne QL-serie. Men hvor lobepumpen er konstrueret alene til pumpning af viskøse produkter, dækker drejestempelpumpen et meget bredere viskositetsspekter.

Drejestempelpumpen har også et kraftigere aksel- og lejedesign, der minimerer akseludbøjning, ved tryk helt op til 34bar (afhænger af model).

Skulle der endeligt opstå en udbøjning, dvs kontakt mellem rotorer og stationære dele, så er disse dele udført i et ”ikke-rivende” materiale: Alloy 88. Det betyder at pumpen ikke tager skade, af denne kontakt. En kontakt, der ville være ødelæggende i en lobepumpe.

Der findes et væld af tætningstyper, for at kunne dække de mange opgaver, som disse avancerede, men robuste pumper, kan løse.

Som med alle positive fortrængningspumper fra vores partner, Q-Pumps, er alle eksterne flader i rustfast/syrefast stål. Derved undgås produktforurening med evt løse malingsflager (kombineret med motorkappe i rustfast stål).

Pumperne leveres på en vridningsstabil Tapflo SolutionsTM bundramme.

 

RESERVEDELE - ANDRE FABRIKATER

Vi er leveringsdygtige i Q-Pumps producerede sliddele, til de gængse fabrikater af drejestempelpumper - med hurtig levering, og til konkurrencedygtige priser.
 
De lave priser er mulige, på grund af Q-Pumps optimerede produktionsapparat, og store produktionsmængder.
 
Alle dele er 100% identiske med originale dele.
 
Visse hårdt belastede dele, kan evt leveres udført i forbedret udførsel, f.eks i hærdet materiale, eller i rustfast/syrefast stål, istedet for blot støbejern.
 
 
 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS