Tapflo
DOWNLOADS
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Drejestempelpumper

QP drejestempelpumpen, ligner umiddelbart en loberotorpumpe – som feks vores moderne QL-serie. Men hvor loberotorpumpen er konstrueret alene til pumpning af viskøse produkter, dækker drejestempelpumpen et meget bredere viskositetsspekter.

Drejestempelpumpen har også et kraftigere aksel- og lejedesign, der minimerer akseludbøjning, ved tryk helt op til 34bar (afhænger af model).

Skulle der endeligt opstå en udbøjning, og dermed kontakt mellem rotorer og stationære dele, så er disse dele udført i et ”ikke-rivende” materiale: Alloy 88. Det betyder at pumpen ikke tager skade, af denne kontakt. En kontakt, der ville være ødelæggende i enhver loberotorpumpe.

Der findes et væld af tætningstyper, for at kunne dække de mange opgaver, som disse avancerede, men yderst robuste pumper, kan løse.

Som med alle positive fortrængningspumper fra vores partner, Q-Pumps, er alle eksterne flader i rustfast/syrefast stål. Derved undgås produktforurening med evt løse malingsflager (kombineret med motorkappe i rustfast stål).

Pumperne leveres på en vridningsstabil Tapflo SolutionsTM bundramme.