Tapflo
DOWNLOADS
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Lobepumper

 

 KONTAKT OS

 
 

 

QL lobepumpen, er en prisgunstig udgave, af den klassiske lobepumpe, som oftest anvendes ved sanitære opgaver: fødevarer, kosmetik, bryggerier, pharma m.m. Den er idéel når der er krav om pumpning af viskøse produkter, ofte med et indhold af omrøringsfølsomme partikler.

Pumpen er enkel at vedligeholde, med de mest almindelige sliddele (akseltætninger), installeret således at de kan skiftes uden en total adskillelse af pumpen. De kan udtages fra fronten, ved at demontere fordæksel og rotorer. Enkelt og hurtigt. Standard akseltætning er enkle mekaniske akseltætninger, i materialerne TC/TC. 

QL lobepumpen kan leveres med et bredt udvalg af rotortyper og akseltætningsløsninger, så den er optimalt tilpasset den aktuelle opgave.

Den leveres på en vridningsstabil Tapflo SolutionsTM bundramme, som sikrer at slitage på den fleksible kobling undgås.

Alle pumpens ydre flader er i rustfrit/syrefast stål, så produktforurening med evt løse malingflager undgås (kombineret med motorkappe i rustfast stål).

 

MONTERING OG DRÆNERING

Ved hjælp af de boltede monteringsbeslag, kan pumpen monteres med vertikale eller horisontale, ind- og udløb - uden behov for en ny gearkasse med fødder.
 
Skal pumpen være 100% drænbar, skal den monteres med vertikal ind- og udløb, så produktet og CIP, kan rende ud ved hjælp af tyngdekraften.