Tapflo
DOWNLOADS
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Membranpumper

Membranpumper er robuste og enkle pumper for produkter som er aggressive, slidende, med partikler eller med varierende viskositeter.

Tapflo membranpumper er kendetegnede ved en uhyre enkel og robust konstruktion, med ca. 70% færre dele end andre membranpumper.

Som et alternativ, til den klassiske luftdrevne membranpumpe tilbyder vi nu også den unikke Tapflo TE elektriske membranpumpe. Den tager mange af den trykluftdrevne pumpes fordele, og kombinerer dem med eldrift. Det betyder lavere energiomkostninger, og dermed er pumpen idéel ved kontinuérlig drift.

Tapflo TE er en pumpe der kan afløse de fleste gængse fortrængningspumper, hvor den byder på væsentlige funktionsmæssige og driftsøkonomiske fordele.

 

ELDRIVEN MEMBRANPUMP TAPFLO

Membranpumper elektriske

Tapflo TE elektriske membranpumper, byder på et unikt design, indenfor pumpning af kemikalier, kosmetik, føde- & drikkevarer, pharma m.m.

 

 Læs mere 

 

MEMBRANPUMPAR I PLAST

Membranpumper plast

Tapflopumper udført i polyethylene (PE) eller i PTFE, anvendes til transport af næsten enhver form for product, selv når det er viskøst, agressivt eller partikelfyldt.

 

 Læs mere 

 

MEMBRANPUMPAR I METALL

Membranpumper metal

Gennemgående for denne serie af membranpumper er, at de er kompakte, med glat overflade og enkle i deres konstruktion.
 

 

 Læs mere 

 

MEMBRANPUMPAR HYGIENISKA

Membranpumper sanitær

Vores Tapflo sanitære pumpeserie, er designet til at imødekomme kravene fra føde- og drikkevare, medicinal og kosmetisk industri.

 

 Læs mere 

 

 

MEMBRANPUMPAR FILTERPRESS

Membranpumper aseptisk

Denne pumpeserie, produceres i tre størrelser, beregnet til brug i sterile applikationer, indenfor primært pharma, biotek og fødevareindustrien.

 

 Læs mere 

 

pulverpump

Membranpumper pulver

Tapflo pulverpumper er en økonomisk og kompakt løsning. Denne enkle pumpe, kan løse opgaver som ellers ofte udføres med komplekse og kostbare systemer.

 

 Læs mere