Membranpumper

Robuste og enkle trykluftdrevne pumper for væsker som er aggressive, slidende, med partikler eller med varierende viskositeter.

Enkel at anvende, tåler tørkørsel og stopper når den pumper mod en lukket ventil, uden at pumpen tager skade. Findes også i sanitær- og pharmaudførsel.

Tapflo membranpumper er kendetegnede ved en uhyre enkel og robust konstruktion, med ca. 70% færre dele end andre membranpumper.

Flere modeller har ind- og udløb, der kan roteres trinløst, så pumpen kan tilpasses rørsystemet. 

Som et alternativ, tilbyder vi nu også den unikke Tapflo TE elektriske membranpumpe. Den tager mange af den trykluftdrevne pumpes fordele, og kombinerer dem med eldrift. Det betyder lavere energiomkostninger, og dermed er pumpen idéel ved kontinuérlig drift. Tapflo TE er en pumpe der kan afløse de fleste gængse fortrængningspumper, hvor den byder på væsentlige funktionsmæssige og driftsøkonomiske fordele.

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.