Membranpumper Pulver

 
 
Ingen opstartsproblemer Luft induktionen eliminerer pulveropbygning, under opstarten. Luft induceres på pumpens pulverside, for at holde pulveret svævende. Luft induktionen kan justeres manuelt, ved hjælp a fen nåleventil.
Sikker i EX-zoner Pulverpumperne er godkendte til anvendelse ved ATEX-opgaver (group IIG/IID, category 2).
 

 Kontakt 

Tapflo pulverpumper er en økonomisk og kompakt løsning. Denne enkle pumpe, kan løse opgaver som ellers ofte udføres med komplekse og kostbare systemer. Ydermere, er det en transportable løsning.

Pulverpumpen er en grundlæggende en modificeret PTFE alupumpe. PTFE coating minimerer friktionen gennem pumpen, og muliggør en nem transfer af pulver.

Hvilke pulvertyper?

Pulverpumpen transporterer typisk pulver med en specifik densitet, på 80 til 729 Kg/m3, tørvægt.

Generelt kan pulveret transporteres, hvis ikke det “danner en klump”, når den klemmes I håndfladen. Et par enkle eksempler på hvad de pumper succesfuldt, er carbon black, silicone m.m.

Kapacitet

Den opnåelige kapacitet, varier meget, mellem de forskellige pulvertyper. Faktorer der spiller ind, er vægt, konsistens m.m.

Tøv ikke med at kontakte Tapflo Danmark, for at diskutere jeres specifikke opgave.

Konstruktion & fordele

  • Økonomisk Sammenlignet med de typiske mere komplekse systemer
  • Nem anvendelse Højere sikkerhed end ved manuel pulvertransport
 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS