Om Tapflo Group

All about your flow

Tapflo Danmark, er en forretningsenhed i Svenske Tapflo Group, der er en førende producent af industripumper og beslægtet udstyr.

Tapflo Group er en familieejet virksomhed, der med en udpræget decentral struktur, arbejder lokalt via mere end 28 globale forretningsenheder, med samlet ca. 350 ansatte.

Geografisk dækker Tapflo Danmark en større del af Norden, enten ved direkte markedsbearbejdning, eller ved hjælp af certificerede distributører.

Vi tilbyder i dag en række produkter og ydelser, der finder anvendelse primært inden for fødevare, medicinal og kemisk industri. Vi samarbejder med et begrænset antal anerkendte producenter, af kvalitetsudstyr, til vores kernemarkeder.

Alle vores produkter og ydelser skal opfylde et klart defineret ”mantra” om:

”Viden, kvalitet og enkelhed…”

Viden - om pumper, beslægtet udstyr og applikationer.
Kvalitet - i konstruktion, produktion og support af jer som bruger.
Enkelhed - i konstruktion og daglig anvendelse.

 

Dette gør sig gældende ved vores egenproduktion, men også ved de relativt få og omhyggeligt udvalgte producenter, vi har et samarbejde med. 

 

Tapflo pumps world - Kopia

 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.

KONTAKT OS