IBC-mixer

 
 

 

 

 

 

 

 

 Kontakt 

Ved at omrøre direkte i palletanke, fremfor at anvendes specielle tanke til formålet, kan omkostningerne holdes lave.

Med Euromixer opfindelse af omrøring direkte i palletanke (IBE), blve det muligt at omrører nemt og billigt - ved at undgå en omladning fra transporttank til lagertank, og ved at anvende en standardiseret mixerløsning.

Euromixers IBC-mixer er yderst robust, og dimensioneret for vedvarende omrøring. Sikkerheden er i højsædet, med automatisk stopfunktion, hvis mixeren forsøges hævet fra palletanken under drift.

Som standard anvendes en robust konstruktion med en gearmotor, imodsætning til de gængse løsninger med blot en direkte drevet elmotor.

Den lavere hastighed der derved opnås, giver en blidere omrøring, med mindre risiko for at få blandet luft ind i mediet. Der opnås også det højere moment på propellen, som er så afgørende for en god omrøring, af højviskøse produkter.

Anvendelse af store foldepropeller, nogle gange flere propeller på samme mixeraksel, sikrer at et homogent produkt opnås.

Bred vifte af valgmuligheder, og markedets absolut korteste leveringstider.

FILMKLIP - Hvordan fungerer IBC-mixeren?

 
 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS