Skruepumper

QTS skruepumpen er en unik ”do-it-all” pumpeløsning, til krævende sanitære opgaver. Med én og samme pumpe, kan der skånsomt pumpes produkt, og efterfølgende rengøres med CIP. 

Skruepumpen byder på et pulsationsfrit flow, så produktskader udgås og flowmålingen bliver præcis. Netop doseringsopgaver er et speciale for Q-Pumps QTS, med den kompakte model QTS-025.

Meget høje viskositeter kan pumpes, og selve fødningen af pumpen ved disse høje viskositeter, sikres med valgfrie store rektangulære indløb.

QTS pumpen kan pumpe begge veje, og dermed bruges til at både føde og tømme rørsystemer.

De mange pumpestørrelser og skruekombinationer gør, at den helt optimale løsning altid kan konfigureres. Dermed kan vi altid tilbyde den absolut rette pumpe til opgaven, især væsentligt når der skal pumpes både lave og høje viskositeter.

Ved opgaver hvor tromler med meget viskøse produkter skal tømmes helt, og med høj hastighed, kan vi tilbyde QDU. Dette er en komplet køreklar tromletømmer, baseret på QTS-serien af skruepumper. 

 

MASSIV KONSTRUKTION - HØJ EFFEKTIVTET

Pumpe- og gearkassehuset, er udført i CNC-bearbejdet massiv syrefast stål, med mulighed for hærdet/coated pumpehus.

Der giver en stivhed i hele konstruktionen, som er afgørende for pumpens virkningsgrad, og evne til at arbejde med høje tryk og høj hastighed.

Det homogene ikke-støbte materiale, er en yderligere fordel, ved opgaver indenfor pharma.

 

 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS