Tapflo
DOWNLOADS

Tilbehør

 KONTAKT OS

 

DPT Pulsationsdæmper

Brugen af en pulsationsdæmp på pumpens trykside, udjævner markant slangepumpens pulsationer. Derved beskyttes hele pumpesystemet mod vibrationsskader, støj og besvær med kapacitetsmåling

LÆS MERE: DPT Pulsationsdæmpere

 

Omdrejningstæller (RC)

Omdrejningstælleren gør det muligt at overvåge antal rotoromdrejninger. Dette tilbehør kan kombineres med en Tapflo Doseringsenhed, som baseret på volumen pr. omdrejning data, gør det muligt at beregne og „batche” produkter i henhold til de specifikke krav.

Omdrejningstælleren kan også udstyres med. Et eksternt digitalt display for nem overvågning af pumpens hastighed og kapacitet.

 

Slangebrudsdetektor (HLD)

Ved et evt brud på slangen, som er en sliddel, vil pumpemediet trænge ud i pumpehuset. Dette registreres af en kapacitiv sensor, som derefter straks stopper pumpen.

Vakuumsystem

Vakuumsystemet anvendes ved applikationer hvor der håndteres tyktflydende produkter (over 10 000 cP) eller med et negativt sugeløft. På grund af væskens viskositet kan slangen ikke vende tilbage til sin oprindelige ikke-komprimerede form hurtigt nok, og kapaciteten falder.

Dette problem løses med vakuumsystemet, som sørger for en optimal slangefyldning.

 

Frekvensomformer (top eller side)

Indbyggede frekvensomformere er den anbefalede løsning for nem styring af pumpehastigheden (kapacitet). Ydermere gør den slangeudskiftning nemmere.

Enheden er udstyret med en IP66 frekvensomformer og alt nødvendigt udstyr, som f.eks kabler og stik. Omformeren er monteret direkte på pumpen, hvilket gør hele enheden kompakt og klar til øjeblikkeligt brug.

Vogne

Vognene giver maksimal mobilitet og brugervenlighed, samtidigt med at pumpen står stabilt.

Et bredt standardprogram af Tapflo vogne, betyder hurtig leveringstid og gennemprøvede robuste løsninger.