Tapflo
DOWNLOADS
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Tandhjulspumper

Tandhjulspumpen - fra præcis dosering til højvolumen transfer af viskøse produkter.

Med Broquet´s brede udvalgt af robuste udvendigt fortandede tandhjulspumper, kan vi løse de fleste opgaver passende for dette gammelkendte klassiske pumpeprincip.

Opgaverne er typisk indenfor konfekture (chokolade), petrokemisk og generel kemisk industri. Der er tale om enkle og stærke pumper, med en bred vifte af konfigurationer, feks standard DIN-norm mekanisk akseltætning, patrontætning eller paksnor.

Til de mindre opgaver, eller hvor en 100% lækagefri pumpe er kravet, tilbyder vi Sawa Pumpen´s ZR-serie, med en magnetkobling eller mekanisk akseltætning.

Tandhjulspumper er robuste og kompakte, og dermed særligt velegnede til installation, i maskiner med begrænset plads. Deres evne til at dosere med god præcision, er også en typisk grund til at vælge dette pumpeprincip.

 

PARTIKLER & PULSATIONER

Som noget helt unikt, kan Broquest tandhjulspumper, pumpe produkter med partikler, og endda med minimale partikelskader. Dette er ellers umuligt for denne pumpetype, men med en unik tandprofil fra Broquet, er det umulige nu blevet muligt.
 
Tandhjulspumpen byder på en yderst stabil pumpning. Men med den specielle "Type F profile" rotor, kan flowet gøres nærmest totalt pulsationsfrit.