Tapflo
DOWNLOADS
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Inline mixere

 
 

 

 

 Kontakt 

Mixepumper i serien QIM, klarer to opgaver på samme tid: pumpning og homogenisering af et bredt spekter af produkter. Ved udbygning med indblandingsmoduler og specielle pumper (Serie QDB og QVM), kan der iblandes pulver, blandes viskøse produkter m.m.

Hjertet i systemet er QIM pumpen, som findeler partikler som findes i produktet, ved hjælp af forskellige typer af perforerede bagplader, og en robust impeller. Der opnås et homogent produkt, hurtigt og effektivt. Ved anvendelse af modellen QDB, kan der indsuges pulver i væskestrømmen, via tragt, bigbag´s eller andre beholdere.

Ved meget viskøse produkter (viscomixing), anvendes en Q-Pumps QTS skruepumpe til selve pumpningen. Denne unikke pumpe, sikrer at en separat mixer/homogenisatorpumpe, fødes stabilt og pulsationsfrit, for derved at opnå den ønskede produktkvalitet – og på kortest mulige tid.

Mixerne er alle i sanitær udførsel, med Europæiske materialecertifikater, og designs iht 3-A og EHEDG guidelines/certificerede. En komplet dokumentationspakke følger alle Q-Pumps mixere.