Tapflo
DOWNLOADS

KR/TK-HD Kompakte horisontalpumper

KEMINORM MODEL KR/TK

Denne pumpeserie er close coupled (motoren monteret direkte på pumpen, uden anvendelse af en fleksibel kobling), og med en udvendig stålramme for at sikre maksimal mekanisk stabilitet. Pumpen er yderst kompakt i forhold til dens ydelse, hvad angår kapacitet, løftehøjde og effektivitet. Pumpeserien kan også leveres i en vertikal udførelse, kaldet Model KRV.

OPGAVER

Til alle transfer- eller cirkulationsopgaver af kemisk agressive væsker, selv med høj viskositet, med krav om maksimal effektivitet. Denne serie af pumper er udstyret med en halvåben impeller, med trykafbalanceringskanaler. Impelleren er fastgjort på akslen uafhængigt af rotationsretningen. Fra type 100-250 og derover er et lukket impeller, for højere effektivitet, standard.

MATERIALER

Standard er materialet PPH, der dækker en meget bred vifte af opgaver. Til meget slidende væsker (høj koncentration af slidende partikler) kan der fås impeller eller pumpehusdele i højdensitet PE. Til stærkt korrosive væsker ved højere temperaturer, kan leveres en pumpe, der er fremstillet af PVDF eller PTFE.