Tapflo
DOWNLOADS

TK Long-coupled centrifugalpumper

KEMINORM MODEL TK

Denne konfiguration består af en pumpe med såkaldt "fri akselende", hvilket betyder at pumpen drives af en elmotor via en fleksibel kobling. Pumpe og motor er monteret på en bundplade af glasfiberforstærket polyester i henhold til DIN 24.259. Takket være enhedens "back pull out" design, kan pumpeenhedens hovedkomponenter fjernes, uden at selve pumpen eller pumpehuset, skal demonteres. Pumpen kan forbilve installereret i rørsystemet, mens pumpe- og drivkomponenter kan fjernes uden at afmontere rørsystemet. Derfor er det nemt at åbne centrifugalpumpen for rengøring, inspektion eller vedligeholdelse. Derved sikres hurtigt og økonimisk vedligehold, med et absolut minimum af nedetid. Det er den ideelle konstruktion ved produktionskritiske pumpeopgaver.

OPGAVER

Til alle transfer- eller cirkulationsopgaver af kemisk agressive væsker, selv med høj viskositet, med krav om maksimal effektivitet. Denne serie af pumper er udstyret med en halvåben impeller, med trykafbalanceringskanaler. Impelleren er fastgjort på akslen uafhængigt af rotationsretningen.

MATERIALER

Standard er materialet PPH, der dækker en meget bred vifte af opgaver. Til meget slidende væsker (høj koncentration af slidende partikler) kan der fås impeller eller pumpehusdele i højdensitet PE. Til stærkt korrosive væsker ved højere temperaturer, kan leveres en pumpe, der er fremstillet af PVDF eller PTFE.