Tapflo
DOWNLOADS

BB - Vertikalpumper

 

VERTIKALPUMPE MONTERET VED SIDEN AF TANK

Denne pumpe har de samme fordele som de tidligere modeller, men er designet til brug "uden for tanken". Med andre ord kan den bruges hvis der ikke er tilstrækkelig plads inde i tanken. Tilgangsrøret kan forbindes til bunden af en procestank, eller den kan have sin tilgang over tankvæggen. En yderligere fordel er, at den kan have sin væsketilgang fra et andet væskekredsløb ved at tappe på tilgangsrøret, f.eks. til forbehandling eller skylning.

MODSTANDSDYGTIG OVER FOR TØRLØB

Selvom pumpen er "tørmonteret", kan den køres tør uden at tage skade, da der ikke er nogen mekanisk akseltætning, paksnor eller glideleje i pumpehuset. En fordel ved håndtering af aggressive eller krystalliserende væsker, som ellers kan være meget udfordrende hvad angår både akseltætninger og lejringer i væskezonen.

MINIMALT PLADSBEHOV

ARBO BB pumpen er ideel hvor der ikke er tilstrækkelig plads i tanken, og at den kan pumpe over et andet væskekredsløb ved at tappe sugerøret, f.eks. til forbehandling eller skylning.

KORROSIONSBESTANDIG

Der er ingen kontakt mellem metal og væske; pumpens væskeberørte dele er udført i PP eller PVDF, alt efter hvad der er kompatibelt med den påtænkte anvendelse. O-ringe i EPDM er standard, og Viton- eller PTFE-indkapslede O-ringe er mulige optioner.