Plastpumper Process

Procespumper i plastmaterialer, beregnet til at løse selv de hårdeste industrielle opgaver – både for rene og urene væsker.

Med flere forskellige materialetyper, og et bredt program af tætningsløsninger, kan de fleste agressive væsker pumpes.

Typisk anvendes dobbelte mekaniske skyllede akseltætninger (oftest med niveau monitorering), men både enkelte mekaniske akseltætninger, og magnetkobling, kan også tilbydes.

Alle pumper er totalt uden metal i produktzonen, så en reel vedvarende korrosionsstabilitet opnås.

Alle større pumper, er udført i CNC-bearbejde massiv plast, for derved at undgå risikoen for materialespændinger. 

Med et utroligt stor kapacitets- og trykspænd i programmet, er disse pumper velegnede hos brugere af mange forskellige pumpestørrelser. Det vil nemlig ofte være muligt at anvende ét og samme mærke på alle pumpepositioner. Det betyder mindre lagerbinding, og at der hurtigere opnås viden om pumperne, on-site.

 

"BACK PULL-OUT" PUMPER

Mulighed for såvel en kompakt ”close-coupled” konstruktion, som ”back pull-out” konstruktion når vedligehold skal gå hurtigt, selv ved større pumper.

Ved "back pull-out" konstruktionen lades selve pumpehuset tilbage i rørsystemet, mens pumpens indre komponenter trækkes baglæns ud.

  

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS